Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Jordbruksverket stoppar bredbandsstöd till landsbygden

Jordbruksverket meddelar att de kommer stoppa stödet till bredbandsutbyggnad på landsbygden under resten av året. Stödet var för det så kallade landsbygdsprogrammet som skulle ge Sveriges landsbygd skulle få rimliga internetuppkopplingar. Tusentals hushåll på landsbygden kommer nu få fortsätta vänta.

Intresset för miljöersättningarna har varit större än vad vi har beräknat i våra prognoser. För att säkerställa att det finns pengar till miljöersättningarna stoppar Jordbruksverket vissa stöd inom landsbygdsprogrammet från och med den 9 april. Det gäller främst projektstöd som till exempel bredband och andra stöd för utveckling av landsbygden.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv