Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Studentprojekt vill hjälpa till att göra skörden möjlig – i spåren av covid-19

Den nya plattformen Skördetid har ett enda syfte: att göra skörden möjlig i Sverige i år. Bakom projektet finns entreprenörskapsstudenterna Atakan Ari, Marcus Petersson från Ekonomihögskolan vid Lunds universitet och entreprenören Johan Broddfelt.
    Vem ska plocka sommarens jordgubbar? Den svenska skördetiden närmar sig och samtidigt saknas tusentals arbetare i just jordbruket – de stängda gränser som det nya coronaviruset har fört med sig hindrar utländska bärplockare och skördearbetare från att nå Sverige, rapporterar flera medier och intresseorganisationer.
    Lunds universitet: Studentprojekt vill hjälpa till att göra skörden möjlig – i spåren av covid-19.
    Skördetid.
    Följ projektet via Instagram eller Facebook.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv