Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Annorlunda påsk

Foto: Eget.

Den här påsken har inte riktigt blivit som vanligt för många, coronapandemin har påverkat våra möjligheter att resa och träffas. Och inga påskkärringar som ringer på för godis … För många kanske det känns konstigt, men det har gått bra det med.
    Vi har kunnat njuta av det härliga vårvädret (åtminstone tidvis!), en natur där knoppar brister och fåglarna sjunger så det står härliga till.
    Även om saker och ting inte blivit sig riktigt likt i år kan jag väl inte direkt klaga. Det finns alltid de som har det mycket värre. Nu gäller det bara att hålla i det här med avstånd och handhygien och hoppas att eländet tar slut så snart som möjligt.
    Tillsammans gör vi skillnad … nästa påsk firar vi med mer insikt och kanske lite mer klokskap … och förhoppningsvis ett vackrare samhälle.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv