Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Grönköping träder fram

Sjuksystrar redo att rycka in

Sjukstuga frigör nya resurser! Vårdcentralen Salvénska UniversalSjukstugan (SUS) under politisk direktion av hr sjukvårdslandstingsrådet Alarik Augustsson (s) erbjuder näranog ett drygt sjutal vårdplatser åt patienter från hela EU!
    Hr stadsläkare Aug. Tert. Salvén, som med sin hustru (tillika syster) Märtha svarar för den operativa vården, förklarar:
    – Så snart vi utskrivit (friskförklarat) inneliggande patienter, t.ex. en bekant tullvaktmästarhustru R–da, och hunnit bädda om, kunna vi emotta patienter för vård!, säger hr Salvén genom munskyddet till den veckobladigt utsände.
    – I den mån som fru Ruda inte känner sig helt återställd, får hon stanna i karantän i bäddsoffan i patientväntrummet. Detta kan innebära en för oss mycket lönsam (miljoner euroner!) avlastning av vården i Skövde (f.d. Kärnsjukhuset) och vårdfilialen i Hjo, understryker hr dr S. vidare.
    Grönköpings Veckoblad: GRÖNKÖPING TRÄDER FRAM.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv