Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Sammankomster med fler än 50 personer förbjuds

Regeringen förbjuder alla allmänna sammankomster med mer än 50 personer, meddelar statsminister Stefan Löfven. Beslutet träder i kraft på söndag. Den som bryter mot förbudet kan straffas med böter eller fängelse.
    Stefan Löfven säger också att man måste vara beredd på att fler åtgärder kommer att vidtas. Den som bryter mot råd och anvisningar genom till exempel en onödig resa eller genom att vara ute bland folk tar på sig ett stort ansvar.
    – Alla vi som individer måste ta vårt ansvar. Vi kan inte lagstifta och förbjuda allt. Det handlar om folkvett.
    SVT Nyheter Sammankomster med fler än 50 personer förbjuds.
    SVT Nyheter Lista: Här är restriktionerna som gäller i Sverige.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv