Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Apples skötselråd för coronatider

Apple har uppdaterat sina skötselråd när det gäller rengöring av produkter. Nu är det är okej att rengöra Apple-produkter med desinficeringsmedel som innehåller alkohol. Tidigare har man avrått från att använda alkoholbaserade rengöringsprodukter på produkterna.
    Den troliga ändringen i rengöringsråden tros bero på den pågående spridningen av coronaviruset eftersom alkoholbaserade rengöringsmedel är bättre på att göra ytor virus- och bakteriefria. I flera olika undersökningar har forskare kunnat se att coronaviruset har haft möjlighet att överleva på telefoners skärmar i allt från två timmar i upp till nio dagar skriver Wall Street Journal.
    Men det finns ämnen som Apple fortfarande avråder från att användas. Läs mer på Apple-länken nedan.
    Apple Support: Rengöra Apple-produkter.
    The Wall Street Journal: Yes, You CAN Clean Your iPhone With Disinfecting Wipes.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv