Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

UD avråder från alla utlandsresor

UD avråder från resor till alla icke-nödvändiga resor till alla länder.
    Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset och den snabbt föränderliga och osäkra situationen som råder för resande avråder UD från icke nödvändiga resor till alla länder. I länder eller områden där UD sedan tidigare avråder från resor, gäller dessa beslut. Beslut om avrådan togs 14 mars 2020. Avrådan gäller till och med 14 april, varefter en ny bedömning kommer att göras.
    Utlandsmyndigheternas reseinformation: Sweden abroad.
    Länder som UD avråder från resor till: UD avråder,
    Vad innebär en avrådan?: Vad innebär en avrådan.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv