Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Toyota-robotar hjälper till under OS i Tokyo

Robotmaskotarna Someity och Miraitowa. (Foto: Toyota.)

Toyota Field Support Robot.
(Foto: Toyota.)

Ett år kvar till sommar-OS i Tokyo – hålls mellan 24 juli till 9 augusti 2020. Japanska multinationella Toyota Motor Corporation är global sponsor för de olympiska spelen och man tillhandahåller mobilitetslösningar som sträcker sig bortom konventionella fordon.
    Under spelen i Tokyo 2020 kommer robotarna från Toyota att hjälpa människor på flera olika ställen och arenor med mobilitet. Genom att hjälpa dem att känna och uppleva deras drömmar och förhoppningar kommer robotarna att bidra till spänningen och framgången för de olympiska spelen.
    Toyota: Toyota Robots Help People Experience Their Dreams of Attending The Olympic and Paralympic Games Tokyo 2020.
    Miraitowa and Someity’s Sports Poses.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv