Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Bokmässan Göteborg

Bokmässan är Nordens största mötesplats.

På årets bokmässa ska allt bli nästan som vanligt igen. Efter förra året då Bokmässan i Göteborg präglades av högerextrema Nya Tiders närvaro och av nazistiska NMR:s demonstration utanför Svenska Mässan, med 25 procent färre besökare som resultat.
    Bokmässan är Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen. Mässan startade 1985 och hade då 5.000 besökare. Sedan dess har den vuxit betydligt och mottar nu årligen runt 100.000 besök under fyra dagar i september. Mässan är ett spännande evenemang för såväl en branschpublik som för allmänheten. 35 procent av besökarna är branschbesökare och de två största grupperna bland dessa är lärare och bibliotekarier.
    Bokmässan i Göteborg hålls 27 till 30 september 2018.
    Bokmässan Göteborg.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv