Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Förberedelser för orkanen Florence

Orkanen Florence sedd från den internationella rymdstationen den 12 september 2018. (Foto: Alexander Gerst / ESA / NASA.)

Medan orkanen Florence verkar ha bromsat något på sin väg mot södra kusten av North Carolina, förutsäger prognoser nu att stormen stannar längs kusten, eventuellt snurrar på plats i dagar och fäller upp till tre meter regn i vissa områden.
    Närmare två miljoner människor i North Carolina, South Carolina och Virginia har ombetts eller tvingats evakuera på grund av Florence. Trots att orkanen nedgraderats kommer den resultera i enorma mängder regn, väldigt kraftiga vindar och havsnivåhöjning på flera meter.
    Photos: Preparing for Hurricane Florence (28 foton).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv