Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Snart kan du jämföra priset för att gå till tandläkaren

Snart finns en webbsida där man kan jämföra tandläkarpríser.

Regeringen har beslutat om att få fram en hemsida där vem som helst kan gå in och göra en prisjämförelse för tandvården. Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) har sedan tidigare i uppdrag att ta fram en digital prisjämförelsetjänst för tandvård. Nu har regeringen även beslutat att TLV får en miljon kronor för att ta fram en kommunikationsstrategi och en plan inför lanseringen våren 2019.
    – Du ska kunna kolla och jämföra tandläkarens priser. Med en prisjämförelse kan alla få möjlighet att få bättre koll på vad det kostar före ett besök hos tandläkaren, säger socialminister Annika Strandhäll.
    Regeringen: Snart kan du jämföra priset för att gå till tandläkaren.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv