Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Kraftiga monsunregn med förödande översvämningar i Kerala, Indien

Bildt från en video där man filmat från en heltkopter.

De värsta översvämningar på ett århundrade pinar Kerala i Indien – 150 000 människor är hemlösa. Antalet döda stiger efter flera veckor översvämningar som förorsakas av exceptionellt häftiga monsunregn i indiska delstaten Kerala.
    Det bor 33 miljoner människor i delstaten. Dessutom är den, liksom grannen Goa till norr, populär bland både indiska och utländska turister. Kerala får årligen besök av omkring en miljon turister, och är känt bland annat för sina stränder och stora teodlingar.
    Översvämningar är inte ovanliga i området då det finns 41 floder som utmynnar i Arabiska havet.
    Devastating Monsoon Floods in Kerala, India (30 foton)

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv