Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

DN låser upp sajten – gör allt gratis fram till valet

Ta del av kvalitetsjournalistik.

DN har under sommaren erbjudit alla mellan 18 och 25 år fri tillgång till DN digitalt fram till riksdagsvalet i september. Nu går tidningen steget längre och gör erbjudandet tillgängligt för alla, oavsett ålder.
    DN:s chefredaktör Peter Wolodarski beskriver valet som demokratins högtidsstund:

– Det är viktigt att hålla sig informerad, inte minst i valtider. Vi vill att alla ska kunna ta del av vår journalistik, säger han.

För att ta del av erbjudandet behöver användaren skaffa ett konto. Det gör man genom att gå in på www.dn.se/snartval. Kontot är gratis och avslutas automatiskt den 10 september. När man har loggat in får man tillgång till alla artiklar på dn.se, även sådana som vanligtvis ligger bakom betalväggar.
    DN: DN låser upp sajten – gör allt gratis fram till valet
    DN: Läs DN gratis fram till valet (digital prenumeration).
    Läs gärna DN Debatt: ”Tio punkter om fascism att sätta upp på kylskåpet” där Bodil Jönsson, professor emerita, Lunds universitet, inspirerats av Madeleine Albrights bok “Fascism. A warning” (om fascismens historiska och nutida genombrott) till att göra en tiopunktslista som ett sätt att motverka fascismens pågående förrädiska utbredning också i Sverige.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv