Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Cahuita National Park

Cahuita National Park i Costa Rica.

Shawn Landersz besökte nyligen Cahuita National Park i Costa Rica
och spelade in den här vackra naturfilmen.
    Cahuita National Park är en nationalpark i det karibiska La Amistad Conservation Area of Costa Rica, beläget på södra karibiska kusten i provinsen Limon, i anslutning till staden Cahuita. Den skyddar stränder och låglandet och lockar turister och andra besökare som kan dyka och snorkla i det skyddade marina området, som innehåller Coralline Reefs, som också är en plats för havssköldpaddor. Detta är också en av de trevligaste och minst utvecklade stränderna i Costa Rica.
    Cahuita National Park Costa Rica Visitor’s Guide.
    Engelska Wikipedia: Cahuita National Park.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv