Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

“Helvetets hämnd” och “Lejonets rygg”

Kör nerför Lions Back, i Moab, Utah.

I hjärtat av Colorado Plateau, i Utah, i västra USA, mellan sceniska röda klippor av Arches National Park och de otroliga sandstenslandskapen i Canyonlands National Park, erbjuder staden Moab en oändlig möjlighet att besöka och utforska. Det är därför den här lilla staden är ett populärt resmål för äventyrsälskare. Den robusta och vackra ökenterrängen är märkt med hundratals spår från mountainbikes och extrem 4×4-körning.
    En särskilt svår “väg”, med det lämpliga namnet Hells Revenge, består av en 14 kilometer lång bergssträcka över farligt branta sandstensklippor för den som inte har svagt hjärta. Det är en utmanande och svår väg, rekommenderad endast för mycket erfarna förare med avancerad utrustning. En mycket vacker väg som går till höga utsiktspunkter som erbjuder fantastisk utsikt över La Sal Mountains, Negro Bill Canyon, Abyss Canyon och Colorado River. Området är också känt för en annan känd motorcykel. och mountain-bike trail kallad ”Slickrock Bike Trail”, öster om staden Moab.
    Hell’s Revenge and The Lion’s Back.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv