Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Lyxig orientresa med tåg

Transsibiriska järnvägen firar 100 år med lyxig tågresa.

Transsibiriska järnvägen firar 100 år (1916– 2016). För dryga 170.000 kronor kan man följa med på en exklusiv jubileumsresa från Moskva i Ryssland till Teheran i Iran. Resan kommer att gå via Baikonur, Tasjkent, Samarkand, Bukhara, Ashgabat, Mashhad och några andra platser. Guidade rundturer erbjuds på de olika platserna tåget passerar. Det ryska ångloket P36 som kommer dra tåget genom de fem planerade resorna, med start i november. Resan tar ungefär 18 dagar.
    Luxury Train Travel.
    Persian Odyssey.
    Resebeskrivning (pdf): Holden Eagle Luxury Trains.
    Wikipedia: Ryska Baureihe P36.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv