Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Grottdykning i El Toh, Yucatan

Dykning i grottan El Toh i Yucatan, Mexiko.

Yucatánhalvön är en halvö som skjuter ut från östra mexikanska fastlandet och skiljer Karibiska havet från Mexikanska golfen. Halvön utgör dels flera mexikanska delstater, dels hela Belize och norra delen av Guatemala.
    Yucatanhalvön består av porös kalksten genomborrad av vattenfyllda grottor. Här finns några av världens största grottsystem. Dessutom kanske de allra bästa och mest tillgängliga för grottdykning i ljummet vatten och med gynnsamma förhållanden året runt.
    Den här filmen av undervattensfotografen Jonas Pedersen låter oss upptäcka skönheten i detta undervattensgrottsystem.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv