Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Bara en norrman kan cykla baklänges nerför Trottstigens branter

Cyklar baklänges nerför …

Trollstigen är en vägsträcka på riksväg 63 i Rauma kommun i Romsdal i Møre og Romsdal fylke i Norge. Vägen omges av flera berg på över 1000 meter. Vägens högsta punkt är 850 meter över havet och slingrar sig med elva hårnålskurvor från Isterdalen upp till Stigrøra.
    Att cykla nerför en ”bergsväg” efter att det har regnat är galet nog, Att som Eskil Ronningsbakken göra hela resan nerför sittande baklänges på cykeln får väl anses som ”helt galet”. Han balanserar sig själv, styr, bromsar i skarpa svängar, väjer för bilar på en våt brant väg. Dessutom är det blåsigt som bara den …

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv