Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Den sneda puben i Himley

Här behöver man inte inmundiga öl för att känna sig berusad.

The Crooked House är en liten attraktion och ett lokalt ”utskänkningsställe” ca 6 kilometer väster om Dudley, i South Staffordshire, England. Den ena änden av huset är 1,2 meter lägre än den andra. Den förlorade höjden är en bieffekt av årtionden av kol- och järnmalmsbrytning i området,
    När huset byggdes 1765, ursprungligen som en bondgård, stod det upprätt som en normal byggnad. Men brytningen ledde till att marken blev instabil och ledde till kollaps. Många byggnader sjönk ner i marken eller flyttades, men Crooked House flyttades mer än andra.
    The Crooked House of Himley.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv