Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Ny poddserie om medicin och hälsa

Vetenskap & hälsa är en nystartad poddcast om forskning inom medicin och hälsa. Redaktionen, fr.v. Eva Bartonek Roxå, Ingela Björck och Tove Smeds.

Är vi mer allergiska nu än förr och kan vi träna eller äta bort allergi? Hur går det egentligen till när man forskar på smärta? Och finns det några superbär? Detta är bara några av de frågor som vi tar oss an i den nya poddserien ”Vetenskap & hälsa”.
    ”Vetenskap & hälsa” är en nystartad poddserie om forskning inom medicin och hälsa. Vi vill på ett intressant och enkelt sätt ge lyssnare möjlighet att ta del av spännande forskning inom medicin och hälsa som utförs vid Lunds universitet, Malmö högskola och Region Skåne.
    Första omgången i serien omfattar sex program och vi får träffa forskare som berättar om forskning kring allergier, demens, nyttiga bär, vacciner, smärta och våra vänner tarmbakterierna. Samtalen leds av vetenskapsjournalisterna Tove Smeds, Eva Bartonek Roxå och Ingela Björck.Läs hela pressmeddelandet från Lunds universitet.
    Mer information och länk till podden på Vetenskap & Hälsa: Podcast – lyssna på forskning om medicin och hälsa!.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv