Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Peggy, världens smartaste klädnypa

Även klädnypan har blivit datasmart.

Torktumlare i all ära, men visst är det trevligare att torka tvätten på en lina i friska luften utomhus (långt från stinkande bilar så klart!). Du tänker på sommaren, med doften av nyklippt gräs och att tvätten aldrig torkar eftersom det nästan alltid regnar.
    Lösningen är klädnypan Peggy, den har en termometer, en UV-sensor och en fuktighetsmätare inbyggda i sig och kopplas ihop med din smarta telefon över wifi. Kommer ett regnmoln att torna upp sig över din tvätt och riskera att den blir dyblöt larmas du genom telefonen och kan ta dig ut och rädda situationen.
    OMO: Meet peggy, the world’s smartest clothes peg.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv