Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Panikaktioner försöker stoppa Trump

Han ska göra Amerika stort igen, istället splittrar han republikanska partiet.
(Bild från Trumps hemsida.)

”Stoppa Trump” är ett nybildat nätverk av konservativa krafter inom det republikanska partiet som gör allt för att stoppa Donald Trumps marsch mot målet att bli republikanernas presidentkandidat. Bland annat med en rad tv-annonser som visar att Trump är en farlig smygliberal.
    Ur ”Strategy memo” från Political action committee, en typ av politisk kampanjorganisation i USA:

There is an increasing worry among many Republicans that we are about to nominate a candidate who shares none of the values our Party has held dear for decades and who will lead our Party to general election ruin in November. That candidate is Donald Trump and that fear is well founded. Many have asked me, “What can be done to stop Trump?
    ”The answer is simple: TRY.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv