Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Test av 5G i Stockholm och Tallinn

TeliaSonera börjar testa 5G i Stockholm och Tallinn 2018.

TeliaSonera kommer i samarbeta med Ericsson att börja testa 5G-nät i Stockholm och Tallinn under 2018. Telia-kunder kommer då att ha möjlighet att surfa mobilt med rätt höga hastigheter, drygt 10–15 gånger snabbare än 4G.
    För att kunna testa 5G-nätet behövs hårdvara som kan hantera 5G, vilket för närvarande inte finns på marknaden. Men troligtvis kommer det hända en hel del på mobilmarknaden och vi kommer vara utrustade med 5G-enheter när TeliaSonera och Ericsson börjar testa nätet om drygt två år.
   &nbspLäs mer på pressmeddelandet från TeliSonera: TeliaSonera och Ericsson i nytt 5G samarbete.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv