Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Den unika blomsterauktionen i Aalsmeer

Blomsterauktionen i Aalsmeer, Nederländerna. (Foto: Rick Payette.)

Aalsmeers blomsterauktion hålls i staden Aalsmeer i Nederländerna. Det är den i särklass mest trafikerade och största blomstermarknaden i världen. Vardagligen kommer 20 miljoner blommor hit från hela världen.
    Medan en stor majoritet av blommorna som säljs på aktionen i Aalsmeer är från Nederländerna, så kommer många blommor även från fjärran platser, som Ecuador, Colombia, Etiopien och Kenya. Byggnaden där handeln sker, är den största byggnaden i världen, den omfattar 518.000 kvadratmeter eller 243 tunnland – den är stor som nio fotbollsplaner.
    The Unique Flower Auction at Aalsmeer.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv