Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Den rekursiva modellbyn Bourton-On-The-Water

Looking for Safeways. (Foto: Bruce Stokes.)

Bourton-on-the-Water är en by och socken i Gloucestershire, England. Bourton-on-the-Waters mest kända attraktion är en kopia i tiondelsskala av själva byn. Kopian byggdes på 1930-talet och invigdes 1937, den speglar exakt byn som den såg ut 1936 och byggdes med hjälp av autentiskt material.
    Modellen följer in i minsta detalj originalet, inklusive ornamenterade fönster i kyrkan, stengränsmurar och de lokala detaljerna i byggnaderna. För träden användes typ miniatyrbonsai som är noggrant beskurna för att hålla dem till skalan.
    The Recursive Model Villages of Bourton-on-the-Water.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv