Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Läskiga saker på Pacific Crest Trail

Fler skallerormar än man kan räkna.

Glöm björnar, pumor, och mördare – HalfwayAnywhere listar sjutton andra saker att vara oroliga för när man tar sig fram på Pacific Crest Trail, såsom blixtnedslag, bin, omärkta spårkorsningar, giardia (ett släkte av anaeroba flagellerade urdjur – protozoparasiter), ormar, giftiga buskar, myggor, många skallerormar, kor, mänsklig avföring, och några andra.
    Pacific Crest Trail är en 4.286 km lång vandrings- och cykelled som varierar i höjd från strax över havet vid gränsen Oregon-Washington till 4.009 meter vid Fore Pass i Sierra Nevada. Rutten går genom 25 nationella skogar och 7 nationalparker. Ledens södra ändstation är vid den amerikanska gränsen till Mexiko, och dess nordliga ändstation vid gränsen USA-Kanada i utkanten vid Manning Park i British Columbia; en korridor genom USA i delstaterna Kalifornien, Oregon och Washington.
    17 Things Scarier Than Bears On The Pacific Crest Trail.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv