Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Fångna pandors kärleksliv

Uthålligt par …

Dessa lustiga leende pandor är jättepandorna Lu Lu och Zhen Zhen, vars sju minuter och 45 sekunder långa sexsession har krossat alla uppgifter om pandors sexuella uthållighet. Enligt People Daily, är det lyckliga paret nuvarande rekordhållare i uthållighet; deras pandakamrater Yi Bao och Jin Xin gjorde det på under en minut och 20 sekunder och pandor är i allmänhet att betrakta som utmanade när det kommer till fortplantning. Detta beror på att kvinnliga pandor har endast en östrogencykel varje år, som varar allt från två till sju dagar.
    People Daily (på kinesiska, men flera bilder).
    The Daily Dot: Giant pandas shatter world record for panda sex.
    Pandas International Captive Breeding Program.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv