Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

SpaceX släpper foton

SpaceX-raket startar från Cape Canaveral Air Force Station, Florida.
(Foto: SpaceX Photos.)

SpaceX är ett amerikanskt företag inom privat rymdfart som grundades år 2002 av entreprenören Elon Musk. Företaget erbjuder transporter till omloppsbana runt jorden med en serie raketer Falcon 1, Falcon 9 och Falcon Heavy. Man har även utvecklat rymdkapseln SpaceX Dragon som används för att förse den internationella rymdstationen ISS med förnödenheter.
    Nu gör SpaxeX precis som Nasa och släpper närmare 100 bilder som tagits under företagets rymdäventyr utan rättighetsrestriktioner, Det betyder att vem som helst kan ta bilder från SpaceX Flickrsida och använda för eget bruk utan att behöva behöva oroa sig för några tråkiga följder.
    The Verge: SpaceX follows NASA by publishing images without copyright restrictions.
    SpaceX PhotosFlickr.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv