Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Hängande gångväg med gräs mellan kontorsbyggnader

Här får man frisk luft och sol när man går mellan kontoren.

Det finns en innergård i mitten av flera kontorsbyggnader i Gliwice, Polen. Zalewski Architecture Group utvecklade en praktisk gräsbevuxen gångväg mellan byggnaderna som för in i solljuset. Designern förklarar att den kan erbjuda arbetstagarna en chans att rensa huvudet i friska luften:

There are ideas that arise from the need of a particular moment. Such a need – another hot day of summer spent in the office and a thought “if only I could go for a walk” – became inspiration for a project of a path suspended in the air, a balcony Walk-on. It is also one of the ideas to change a sad courtyard, that we overlook every day out of the office windows on the 3rd floor, to give the courtyard a bit of magic.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv