Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Ny webbtidning om medicin och hälsa – av unga för unga

Den nya webbtidningen för unga on medicin och hälsa.

En ny webbtidning har lanserats – #Vetenskap #Hälsa – om forskning inom medicin och hälsa. I den skriver gymnasielever om den senaste forskningen vid Lunds universitet. Och en av årets Nobelpristagare i medicin, May-Britt Moser, passar på att ge sitt bästa råd till dem som funderar över en forskarkarriär.
    Det är Lunds universitet och Region Skåne som nu lanserar en ny webbtidning med information och texter producerade av och för unga för att väcka intresse för medicin och hälsa, och tidigt inspirera till en forskarkarriär eller till en karriär inom medicin, vård och hälsa.
    #Vetenskap #Hälsa.
    Pressmeddelande från Lunds universitet.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv