Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Tsubomi-hem

Annorlunda hus i Tokyo.

Ett litet annorlunda byggt hem i Tokyo, Japan. Hela huset är indelat i sju nivåer och alla nivåer är förbundna med en trappa som ligger i mitten av huset. Från butiken på bottenvåningen, förbinder metalltrappan köket och matsalen på 1,5 nivå, och allrum på nästa nivå, och slutligen sovrummet på översta våningen, som delas av alla familjemedlemmar.
    Nästan alla invändiga ytor är gjorda av lärkplywood. Varje panel är skuren i ett parallellogram och lagt i fiskbensmönster. Detta mönster upprepas på elfenbensfasaden gjord av galvaniserade stålpaneler och tillämpas konsekvent för att frammana en mer tredimensionell upplevelse
    Läs och se bilder på Īgnant: Tsubomi Home by Flathouse.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv