Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Använd inte IE innan en buggfix finns

Använder man IE kan man verkligen få en upplevelse, men inte är den bättre.

Den amerikanska statens säkerhetsorgan, US-CERT (U.S. Computer Emergency Readiness Team), går ut med en varning och uppmanar användare att sluta använda IE tills Microsoft har släppt en säkerhetsuppdatering.

I helgen bekräftade Microsoft att samtliga versioner av företagets webbläsare, IE, dras med ett säkerhetshål som just nu utnyttjas aktivt av cyberbrottslingar. Sårbarheten är mycket allvarlig och det räcker med att besöka en webbsida som innehåller skadlig kod för att en angripare ska kunna få kontroll över en användares dator.
    US-CERT rekommenderar alla användare och administratörer att överväga en annan webbläsare tills en uppdatering finns tillgänglig.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv