Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Google Street View-målningar

”Boulevard Poissonnière” av Jean Béraud (1849–1936).

James Lileks är en författare kanske mest känd för sin fascination av reklam från efterkrigstidens Amerika. ”Lint”, en av hans många bloggar, och är en lång samling av annonser från ”Mad Men age”. Där kan man spendera timmar.
    Nyligen har han lekt runt med att lägga till ikoner från Google Street View i klassiska målningar. Översta bilden visar ”Boulevard Poissonnière” av Jean Béraud (1849–1936) och här under ”Flodlandskap med ryttare och bönder” av Aelbert Cuyp (1620–1691).
    James Lileks.
    Lint.
    Paintings as Google Street View Maps.
    Jean Béraud.  |  Aelbert Cuyp.

”Flodlandskap med ryttare och bönder” av Aelbert Cuyp (1620–1691).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv