Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Mystiska flygplansförsvinnanden

Ett Malaysia Airlines Boeing 777 lyfter från flygplatsen Roissy-Charles de Gaulle Airport i Frankrike. (Foto: Wikimedia Commons, cc.)

Det mystiskt försvunna Malaysia Airlines Flight MH370 har fångat uppmärksamheten från miljoner människor världen över. Sökandet efter flygplanet fortsätter. Vad hände med de 239 passagerarna och besättningen efter att planet lämnat Kuala Lumpur i lördags? Det blir en alltmer desperat fråga efter som dagarna passerar.
    Men det är knappast det första mysteriet i sitt slag. Även om det är ytterst sällsynt att en flygplan försvinner helt utan ett spår, har flyghistorien sett sin beskärda del av gåtfulla försvinnanden och olyckliga flygningar som bokstavligen flugit utanför radarn. Här är sex halvt lösta och olösta flygmysterier.
    Time: 6 Mysterious Airplane Disappearances in Aviation History

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv