Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Marching Band framför ”The Fox”

Ohio University Marching Band framför ”The Fox”.

Vad säger räven? Ohio University Marching Band framförde Ylvis-låten ”The Fox” under halvtidsvilan i matchen mellan Ohio Bobcats och Marshall Thundering Herd den 14 september. Och varför inte? Låten ligger på hitlistan Billboard Hot 100 för sin popularitet på internet.


Ylvis är en norsk komikerduo bestående av de båda bröderna Bård Ylvisåker, född 1982, och Vegard Ylvisåker, född 1979. Bröderna kommer från Sogn men växte upp i Bergen och Afrika. De har gjort både scenföreställningar och framträtt i norsk teve sedan 2001. Hösten 2011 hade deras egen talkshow ”I kveld med YLVIS” premiär i tevekanalen TVNorge
    Nu i höst fick de ett internationellt genombrott med musikvideon The Fox:

Ylvis musikvideo ”The Fox”.

Ylvis hemsida.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv