Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Utforska världens bergstoppar

Utforska världens bergstoppar med Google Maps.

Med Google Maps kan man nu utforska några av de mest kända bergen på jorden utan att anstränga sig det minsta, inklusive Aconcagua (Sydamerika), Kilimanjaro (Afrika), Elbrus (Europa) och Everest Base Camp (Asien). Dessa berg tillhör den grupp av toppar som kallas Seven Summits – det högsta berget på varje av de sju kontinenterna.
    Medan det inte är riktigt detsamma som att stå på berget ifråga, så kan Google Maps dock omedelbart transportera oss till toppen av dessa toppar och njuta av sevärdheterna utan alla laviner, glidklippor, sprickor och faror från höjd och väder som bergsbestigaren möter.
    Explore Everest, Kilimanjaro and more with Google Maps.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv