Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Vad händer på Nationalmuseum?

Nationalmuseum är stängt men bakom de stängda museiportarna pågår ett intensivt arbete.

Söndag den 3 februari 2013 var sista dagen som Nationalmuseum hade öppet. Nu har de stängt för renovering.
    Under renoveringen flyttar museiverksamheten ut. Tack vare samarbeten med museer och konsthallar, i Sverige och utomlands, kommer man att kunna se delar av samlingarna även under renoveringstiden.
    Från sommaren 2013 har Nationalmuseum tillfälliga lokaler i centrala Stockholm, på Konstakademien på Fredsgatan 12. Där kommer vi att erbjuda utställningar, programverksamhet och butik. Vi öppnar den 13 juni med utställningen Carl Larsson – vänner och ovänner.
    Det renoverade ”Nya Nationalmuseum” beräknas slå upp portarna under 2017.
    Nationalmuseum.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv