Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Natt i Kazan

Talarstans huvudstad från ovan nattetid.

Städer mot bakgrund av kvällens ljus ser alltid mycket imponerande ut, särskilt från taken på höga byggnader. Vad händer om man klättrat ännu högre upp? Den idén gav en härlig serie nattbilder från en flygning med helikopter över Kazan.
    Kazan är huvudstad i delrepubliken Tatarstan i Ryssland och har cirka 1,2 miljoner invånare. Staden ligger vid sammanflödet av floderna Volga och bifloden Kazanka i centrala europeiska Ryssland. Det är ett viktigt industriellt, kommersiellt och kulturellt centrum och hyser Kazanuniversitetet, grundat 1804. Viktiga näringar är kemisk och elektronisk industri.
    НОВОСТИ В ФОТОГРАФИЯХ (38 foton).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv