Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Afghanistan januari 2013

En afghansk kvinna står vid ett UNHCR:s distributionscenter för behövande flyktingar i damernas trädgård i Kabul, den 2 januari.

Boston Globe fortsätter sin fotoserie om läget i Afghanistan. Hundratals familjer bor i provisoriska härbärgen runt den afghanska huvudstaden, som med insamlade filtar, kol och andra förnödenheter kämpar för att undvika förra årets dödliga vinter. Med temperaturer ner till –10 grader C på natten.
    35.000 flyktingar som bor i de snötäckta lägren för en kamp för att överleva svåra förhållanden skyddade endast av plastfolie. Trots att Afghanistan får miljarder dollar i bistånd sedan 2001, dog mer än 100 barn förra året under den hårdaste vintern på två decennier.
    Afghanistan: January 2013 (30 foton).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv