Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Vinnare i 2012 National Geographics fototävling

Grand Prize Winner och 1:a plats i kategorin Natur: Explosionen! – Motivet heter Busaba.

Vinnarna har utsetts i National Geographics fototävling 2012. Som ledare i att fånga världen genom lysande bilder, sätter National Geographic standarden för den fotografiska kvaliteten. I årets tävling kom det 22.000 bilder från över 150 länder, både proffs och amatörer deltar. Fotografierna lämnades in i tre kategorier: människor, platser och natur. Bilderna bedöms utifrån kreativitet och fotografisk kvalitet av en expertpanel. Det fanns en Grand Prize-vinnare, en vinnare i varje kategori och en samling av Publikens val-vinnare också. Njut.
    2012 National Geographic Photography Contest Winners (14 foton).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv