Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Harbin International Ice and Snow Festival 2013

Besökare i Is- och snövärlden vid invigningen av 2013 års Harbin International Ice and Snow Festival i Harbin, i nordöstra Kinas Heilongjiangprovins den 5 januari. Årets festival har majestätiska isslott och skulpturer av sagofigurer utrustade med LED-lampor, vilket ger en färgstark och varm aura till det isiga Underlandet.

Invigningen av årets Harbin International Ice and Snow Festival i Heilongjiang-provinsen i nordöstra Kina hölls den 5 januari. Evenemanget, som hålls årligen sedan 1963, kan pågå i mer än en månad, beroende på vädret, och lockar besökare från hela världen, som kommer för att se de genomarbetade is- och snöskulpturerna.
    Harbin International Ice and Snow Festival 2013 (20 foton).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv