Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Skrytvideo på YouTube gav provspel i NFL

Håvard Ruglands skrytvideo.

New York Jets har hittat ett nytt sätt att upptäcka talanger – på YouTube. 27-årige norrmannen Håvard Rugland spelade in en film där han tricksade med en oval boll, som används i amerikansk fotboll. Att leka med bollen började Håvard med efter att karriären som fotbollsspelare tog slut – han spelade i Ålgård FK, söder om Stavanger, tills laget lades ned.
    Filmen på YouTube, som var avsedd för vänner och bekanta, sågs av folk på proffsklubbarna i den amerikanska fotbollsligan NFL (National Football League). I förra veckan blev Håvard kallad till provspelning för storklubben New York Jets, som spelar i den östra divisionen av NFL.
    Verdens Gang: Håvard (27) ble hentet til New York for NFL-prøvespill.
    Seattle Pi: Kicking Coach Michael Husted, Of Husted Kicking, Trains Norwegian Internet Kicking Sensation Havard Rugland.
    NFL: New York Jets turn to YouTube to find kicking talent.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv