Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Julen närmar sig

Tyske cykeldesignern Didi Senft, känd under Tour de France som ”El Diabolo”, presenterar sitt senaste jultemabygge i Storkow, Tyskland.

Att julen närmar sig har väl inte undgått någon … Jultomtar är ett säkert tecken på att mänsklighetens mest erkända och kommersialiserade religiösa högtid är nära. Det är också ett tecken på att helgen firas av många fler människor än bara trogna kristna.
    Från de traditionella julmarknaderna i Tyskland till lekfulla dykare utfodrande delfiner i Japan, till Födelsekyrkan i Betlehem där allt började. Julen uppmärksammas över hela världen av kommersiella, vanvördiga och religiösa skäl.
    Christmas approaches (37 foton).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv