Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Smithsonians årliga fototävling

I sju år har Smithsonian Magazine hållit en årlig fototävling. De fem kategorierna är Altered Images, naturen, Americana, resor och människor. Bilden ovan är Laurie McAndish Kings vinnande bidrag i naturen-kategorin. Det är ett fotografi av en liten groda som gömmer sig bland bladen på en växt.

King was experimenting with a new camera in a local Mendocino County garden when a frog paused for a moment on the leaves of a nearby plant. She snapped; it hopped. “I’ve gone halfway around the world looking for new experiences,” she says. “This photo will always remind me of the beauty in my own backyard.”

Här finns de övriga bidragen.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv