Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Pedaldriven polis

Polisen i Hampshire, England, har avtäckt en pedal-driven patrullbil komplett med siren och blått blinkande ljus. De tror att det nya femväxlade fordonet, som har en topphastighet på 20 miles per timme, kommer att bidra till kampen mot anti-socialt beteende.
    Den vita bilen kostar över £1.000, har full ”Hampshire Constabulary livré” och en störtbåge för att skydda föraren i händelse av en krasch. Bilen kommer att visas vid det brittiska Grand Prix för trampbilar den 11 juli i Ringwood, England.
    Det har varit ett fåtal studenter som har tittat på projektet med misstänksamhet, men i allmänhet har responsen varit enorm. Allt enligt den brittiska tidningen Telegraph.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv