Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

LäseCirkeln 2007—2008

SÅ ÄR DET dags för årets bokcirkel, startar 1 september. I ett antal år har jag varit med i Bokias Låna & Läs. Men i år lär det inte bli så i Västerås.

Hittills har det funnits två ”riktiga” bokhandlare i Västerås, Wennbergs/Bokia och Akademibokhandeln. I början av året köpte Akademibokhandeln sin enda konkurrent i staden, så nu finns det bara en bokhandel tyvärr. Vill jag vara med i Låna & Läs så får jag åka till Köping och byta bok, vilket blir en aning dyrt och tidskrävande.
    Dåligt att en stor stad som Västerås bara har en bokhandel, även om denne har två affärer i centrum (med 150 meters mellanrum). Minns den gamla goda tiden när det fanns en 4—5 ”riktiga bokaffärer” där man visste vad en bok var.

Nå, man får väl bita i det sura äpplet, för läsa ska jag! Läsa nya böcker till ett rimligt pris, 52 böcker för 299 kronor. Tyvärr något mindre antal böcker än i Bokias läsecirkel, där antalet var/är 60 + året nobelpristagare (priset var förstås något dyrare).
    Här är böckerna i Akademibokhandelns LäseCirkel:

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv