Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Hunger och fattigdom

Omkring 25 000 människor dör varje dag av hunger eller hungerrelaterade orsaker, enligt FN. Det är en person var tre och en halv sekund. Oftast är det barnen som drabbas.
    Hunger and World Poverty startades i januari i år av John Breen med tanken är att få vanligt folk, som du och jag, att lära sig, förstå och förhoppningsvis göra något åt fattigdomen i världen. Den har ingen politisk, religiös eller affärsmässig anknytning.

There are effective programs to break this spiral. For adults, there are “food for work” programs where the adults are paid with food to build schools, dig wells, make roads, and so on. This both nourishes them and builds infrastructure to end the poverty. For children, there are “food for education” programs where the children are provided with food when they attend school. Their education will help them to escape from hunger and global poverty.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv