Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Fönster i Paris

Ett fönster är en ljusöppning i en vägg, i en dörr eller i ett tak, oftast täckt med glas. Men ett fönster är inte bara en tittglugg eller en öppning för att släppa in ljus. Det har också en central roll inom arkitekturen. En roll som signaturen Claudecf har tagit fasta på och hon visar ett stort antal vackra Paris-fönster på sin Flickr-sida Paris windows.
    ”Claudecfs” är en en pensionerad engelsklärare, som bor i Paris. Efter pensioneringen njuter hon av att kunna syssla med sina hobbies: blogga, fotografera och surfa på Internet. Duktig fotograf är hon vilket hon presenterar på Flickr och på sina tre bloggar:
Blogging in Paris, things about my past, favourite poems etc.
Vieux, C’est Mieux, my new blog in French. It could translate as Elder is Better
Claude’s Daily Snap, one or two photos a day. (Fungerade dock inte när jag skulle titta!)

Inget dåligt pensionärsliv där inte!

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv