Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

TrekNature

Den här lilla söta grodan är fotograferad i en pool i Estland av finländaren Aivar Mikko.

Lära om naturen genom fotografier är mottot för TrekNature. Här finns tusentals fina foton av djur och natur från jordens alla hörn, även från Sverige. TrekNature startades av Robert Brown i juni/juli 2004 och bygger på samma koncept som TrekEarth, se inlägg den 9 juni.
Från beskrivningen av den ”söta grodan” på TrekNatur:

The pool frog was only recognised as a distinct species as recently as 1973. It is usually olive-brown above, with dark-brown blotches, and a prominent yellow line running down the centre of the back. Pool frogs from central and southern Europe are often green in colour. Pool frogs differ in shape from the common frog, having a more pointed snout, and they lack the dark patch behind the eye around the eardrum.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv