Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Engelsk arkitektur

Det är grandiosa planer man har för att återuppliva Middlehaven docks i Middlesborough i nordöstra England. Det gamla varvsområdet i hjärtat av Middlesborough, mer än 100 hektar, ska förvandlas till ett modernt område boende, arbete och fritid.
    Läs och se mer om de storslagna planerna här, här, här och här.


I Manchester har en skyskrapa försetts med 7000 solfångare (bilden till höger). Solar Tower är ”The largest solar project in the UK”.

The solar panels, which, despite popular misgivings, will work regardless of the Manchester weather, will help combat climate change and generate an amazing 180,000 units of electricity each year – enough energy to make 9,000,000 cups of tea.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv